16 év józanság után újra drogozni kezdett a színész

trend, Ki volt a People's Choice Awards gála legszebbje?
LOS ANGELES, CA - JANUARY 07: Actors Dax Shepard (L) and Kristen Bell attend The 41st Annual People's Choice Awards at Nokia Theatre LA Live on January 7, 2015 in Los Angeles, California. Frazer Harrison/Getty Images for The People's Choice Awards/AFP
Vágólapra másolva!
16 év józanság után visszaesett Dax Shepard, de a felesége, Kristen Bell mindenben segíti őt.
Vágólapra másolva!

Kristen Bell a férje, a szintén színész Dax Shepard függőségéről is beszélt Ellen DeGeneres műsorában, azt mondta, hogy a férfi újra jól van, miután pár hete közölte: visszaesett 16 év józanság után.

Dax Shepard és Kristen Bell Forrás: AFP/Frazer Harrison

Shepard saját podcastjában, az Armchair Expert-ben a nyilvánosságnak is bevallotta, hogy egy motorbaleset után rákapott a recept nélküli fájdalomcsillapítókra, és a gyógyszerhasználatáról hazudott is a környezetének – ez döbbentette rá, hogy baj van, hisz egy korábbi, 2012-es motorbaleseténél még kordában tudta tartani a dolgokat, csak az orvos által felírt gyógyszereket szedte.

Bell most DeGeneresnek azt mondta, büszke a férjére, amiért bevallotta a visszaesését, és mindent megtesz, hogy ez ne forduljon újra elő. Szerinte Shepard folyamatosan fejlődni akar, komoly érzelmi munkát végez, és nem veszélyeztetné megint a családját. A beszélgetésből itt láthat egy ízelítőt: