Magyar sztárok, akik nagyon fiatalon lettek szülők

Csobot Adél
Kasza-Darai Andrea
Ada - Pintér Adrienn
Vasvári Vivien
Vágólapra másolva!
Csobot Adél még csak 25 éves, de már két kisfiú édesanyja, Ada 23 évesen szülte az ikreit, a Kölyökidőből ismert Szekeres Nóra pedig csak 19 éves volt, amikor anya lett. A magyar sztárvilágban találni jó pár olyan hírességet, aki fiatalon döntött a családalapítás mellett, rajtuk kívül többek közt Luxus Vivien, Darai Andrea és Sarka Kata is a húszas évei elején vállalt kisbabát.
Vágólapra másolva!

Csobot Adél

Az énekesnő mindig fiatalon szeretett volna szülővé válni, akárcsak párja, Istenes Bence, akivel már két kisfiút nevelnek. Az 1994-es születésű énekesnő 2016 májusában hozta világra első gyerekét, azóta pedig még egy kisfiú is érkezett a családjukba.

"Sokszor gondolok arra a lányra, arra az Adélra, aki a gyerekeim születése előtt voltam, vagy arra a férfira, aki Bence volt életünk két legnagyobb ajándéka előtt. Vágyom olyan felelőtlen és igazán szabad pillanatokra, amelyeket akkor éltünk meg közösen. Hihetetlenül spontán történésekre, amelyek most már csak ritkán léteznek. De, lehetek őszinte? Nincs lelkiismeret-furdalásom, nem szeretnék haragudni magamra azért, mert vannak ilyen gondolataim. Bevallom, előfordul, hogy nincs türelmünk egymáshoz Bencével. Ennek pusztán olyan egyszerű okai vannak legtöbbször, hogy elfogy az energiánk, fáradtak vagyunk, de közben nagyon vágyunk arra, hogy minőségi időt tudjunk együtt tölteni" - írta nemrég a blogján Adél.

Pintér Ada

A VIVA TV egykori műsorvezetője 2005-ben házasodott össze kollégájával, Timóval, majd 2006-ban szülte meg ikreiket, Bencét és Bálintot - ekkor 23 éves volt. Házasságuk azóta felbomlott, a gyerekeket egyedül nevelte nagyon sokáig, de úgy tűnik, most nagyon boldog új párja oldalán, akivel az esküvőt tervezik. Ada jelenleg Németországban él a fiaival és barátjával, egyelőre nem is tervezik, hogy hazatérnek.

Luxus Vivien

A luxusfeleség 1990-ben született, kislánya, Arina pedig ötéves. A kislány apjáról tudatosan nem beszél, de második gyerekének apját, Fecsót ismerhetik a nézők, sok tévéműsorban megfordultak együtt. Vasvári Vivien jelenleg egyedül neveli a két kicsit, és hangsúlyozza, hogy mindenképp szeretne még gyereket vállalni a későbbiekben.

"Arianával rendszeresen csinálunk anya-lánya programokat, ő már nagylány, ötéves, így imád velem vásárolni, vagy játszóházba menni, elkísér ide-oda, és mindig jól érezzük magunkat együtt. Edwárddal is lehet már programozni, de neki még sokkal szigorúbb a napirendje, így alkalmazkodunk az alvásidőkhöz. Az autókért viszont odavan, elvittem már buszozni, villamosozni is, ami nagy kedvence. Amikor pedig dolgozom, sokat vannak édesanyámmal" - árulta el nemrég.

Lapozzon, folytatódik a cikk!