Magyar sztárok, akik alaposan átverték a rajongóikat

Liptai Claudia / Instagram
Vágólapra másolva!
Luxus Vivien terhesposztja sokakat meglepett néhány hete, hisz nemrég vált el a férjétől, és akkor még arról sem beszélt, hogy újra rátalált volna a szerelem. Hozzá hasonlóan a Jóban Rosszban egykori színésznője, Kárpáti Rebeka is a terhességgel viccelődött, mint ahogy Liptai Claudia rajongói is elárasztották gratulációkkal az egyik, igencsak félreérhető babaváró posztját. De nem csak a családbővüléssel poénkodtak a sztárok, volt például olyan, aki kopasz képpel sokkolta a rajongóit.
Vágólapra másolva!

Luxus Vivien

A válófélben levő Vasvári Vivi december elején rukkolt elő váratlanul egy terhesfotóval, amiről aztán később kiderült, hogy csak átvert mindenkit, és nem is terhes. A luxusfeleség többször hangoztatta a házassága alatt, hogy nem akar megállni két gyereknél, sőt, még az örökbefogadás is szóba jött köztük párjával, Fecsóval. Azóta kiderült, hogy a kapcsolat megromlott, már nincsenek is együtt, Luxus Vivien pedig mostanában többször nyilatkozott arról, hogy szívesen ismerkedne, és a képek posztolása óta már új párját is megmutatta.

Forrás: Luxus Vivi / Facebook

A hozzászólások nagy része gratuláció volt, de akik követik az életét, kezdettől átverést sejtettek - igazuk lett, Luxus Vivien nem vár újabb gyereket.

Kárpáti Rebeka

A Jóban Rosszban egykori színésznője nemrég bontotta fel eljegyzését, és november óta van együtt a fodrászként dolgozó Fröhner Ferenccel, a karácsonyt is együtt ünnepelték, amit közös fotókkal mutattak meg oldalaikon. Kárpáti Rebeka az egyik képen gömbölyödő hassal pózol, és a képre a "Hamarosan..." felirat került egy családot ábrázoló figurával.

Forrás: Instastory

A rajongók így hihették azt, hogy a színésznő babát vár, de egy másik bejelentkezésükben elárulták, hogy nem erről van szó, csak vicceltek.

Liptai Claudia

Liptai Claudia és férje szeptemberben tettek közzé egy posztot, melyben újabb közös gyerekről írtak. "A nyár közepén tudtuk meg, de semmiképpen nem akartuk addig megosztani, amíg nem teljesen biztos... Most végre már lehet. Újabb szerelemgyerekkel bővül a Pataki család!" - állt a posztban, amiről többen azt gondolták, hogy a műsorvezető újra babát vár.

Hamar kiderült azonban, hogy ez is csak egy átverés volt, és egy új cukrászdáról számoltak be a rajongóiknak.

Hosszú Katinka

2016-ban kopasz fejjel sokkolta a rajongóit Hosszú Katinka, de hamar kiderült, hogy csak egy április elsejei tréfáról volt szó.

Forrás: Hosszú Katinka

"Ma már olyan szoros az élmezőny, hogy néha hajszálnyi a különbség egy-egy helyezés között. Ezért úgy döntöttem, hogy mindent feláldozva a sikerért, kopaszra vágom a hajam, hogy minél áramvonalasabb legyek a vízben. Alig várom, hogy kipróbáljam az új frizurámat a medencében!" - írta az úszó, és egy előtte-utána képet is mutatott.

Sebestyén Balázs

A rádiós műsorvezető is kopasz fejjel lepte meg nemrégiben a rajongókat, sokan valóban elhitték, hogy megszabadult a hajától, és teljesen kopasz lett. A fotó mellé nem írt semmit, a kommentekre sem adott választ, de aztán nem sokkal később feltett egy olyan képet is, amit hasonló programmal szerkesztett - azon hosszú hajjal, ráncos arccal látható, így világossá vált, hogy csak viccről van szó.