Ezeknél a magyar sztároknál jön a baba 2020-ban

voksán virág, kulcsár edina, csemer boglárka boggie
Vágólapra másolva!
2019-ben sok kisbaba érkezett a magyar sztárvilágba, őket itt nézheti meg, de 2020 elején is több híresség várja gyereke érkezését. A napokban születtek meg a megasztáros Fekete Dávid ikrei, de a második kicsi érkezik Kulcsár Edina és Tatár Csilla családjába is.
Vágólapra másolva!

Fekete Dávid

Az év első sztárbabái Fekete Dávid ikrei, akikről az énekes rögtön egy albumnyi képet közzétett az Instagramján. A fiúk az Ádin és a Máté nevet kapták, mindketten jól vannak. "Nem találok szavakat annak az érzésnek, amit a minap élhettem át. Tényleg az élet egyik legnagyobb csodája a gyermekáldás" - írta az egykori megasztáros.

Az énekes sok képet tett közzé az oldalán, a fotók közt a kis, fehér nyíllal lapozhat:

Kulcsár Edina

Az egykori szépségkirálynő a közösségi oldalán jelentette be az örömhírt tavaly novemberben, hogy Medoxnak kistestvére lesz. "Drága követőink! Biztosak vagyunk abban, hogy velünk együtt fogtok örülni, éppen ezért szerettük volna, ha tőlünk tudjátok meg elsőként, hogy bővül a családunk" - írta oldalán, és azóta azt is elárulta, hogy kislányuk lesz.

"Szeretném nektek elújságolni, hogy hogy fogják hívni a kislányunkat! Mondanám, hogy sokat gondolkoztunk, hogy mi legyen a neve, de ez nem lenne igaz. Edinának határozott elképzelése volt, amivel én maximálisan egyetértettem. Mivel számára nagyon fontos a Mamája (dédi), így szerette volna, ha valamilyen úton-módon az ő nevét kapja, aki Anna, de Medox nevét is figyelembe vettük, így ennek alapján született meg a döntésünk. Tehát a kislányunkat Ninának fogjak hívni, ami az Anna női név önállósult beceneve!" - írta oldalán Kulcsár Edina férje, Csuti.

Voksán Virág

Voksán Virág és párja mindenképpen szerettek volna még egy gyereket, de öt hónapja nagyon meglepődtek, hogy máris érkezik a kistestvér.

"Benike tervezett baba volt, és mindenképpen szerettünk volna neki testvért, de kicsit több szünetre gondoltunk korábban. Két-három év korkülönbséget terveztünk a babák között, de az élet máshogy hozta, és igazi ajándékként érkezik a második kisbabánk! Érdekes, ezúttal a párom valahogy jobban megérezte, hogy érkezik a kis jövevény, mint én" - mesélte a DJ.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!