Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Hevesi Kriszta elmondta, mely napokon, heti hányszor van szex

Hevesi Kriszta
Vágólapra másolva!
„Az együttlétek száma tipikus hibás fokjelző. Amikor összekerülnek a párok, a szenvedély mindent feledtet. Ott vannak a hormonok, a tesztoszteron, például... meglepő módon, amikor összejön a pár, a férfiaknál lecsökken a tesztoszteronszint. Emiatt érzelmesebbek, odafordulóbbak. A nők rengeteg bókot kapnak, lubickolnak az érzelmekben, magasabb lesz a tesztoszteronszintjük" – vélekedett a szexológus, aki szerint ekkor találkozik a két igény, a két szint, de később már nem.
Vágólapra másolva!

Mint mondta, a fiatalok, akik külön városban tanulnak, de párban vannak, úgy számolnak, hogy ha öt napig nem látják egymást, majd egy hétvégén van három szexuális együttlét, akkor nyilván marad ez a tempó. „Kimatekolják, ha összeköltözünk, akkor lesz havi negyvenhat... egy nagy túrót lesz! Örüljünk a heti egy, heti kettőnek.

a másik esetleg szerda környékén" – mesélte a Brékingben. Szerinte ilyenkor nem szabad a másikat semmiért okolni, nem szabad arra emlékeztetni, hogy régen, a szerelmük hajnalán menyire volt nemileg aktív.

A témáról többet is beszélnek a vendégek kedden öttől, a Life TV-n, a Bréking című talkshow-ban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről