Újabb plasztikai műtéten van túl Köllő Babett

Köllő Babett
Vágólapra másolva!
Komplikációmentesen lezajlott Köllő Babett mellműtéte, már otthon lábadozik.
Vágólapra másolva!

A luxusfeleséget hamarosan a Sztárban Sztár zsűritagjaként láthatják a TV2 nézői, de egyelőre otthon pihen, sokat fekszik, és még a műtét utáni varratszedése is hátravan. "A műtét után egy estét töltöttem a kórházban.

Igazság szerint az első huszonnégy óra az, ami kellemetlen, de napról napra jobb. Kaptam antibiotikumot, fájdalomcsillapítót és a trombózisveszély miatt kompressziós harisnyát, valamint injekciót, véralvadásgátlót, amivel naponta szúrnom kell magam" - mesélte a Ripostnak.

Forrás: Köllő Babett/Instagram

"Eggyel nagyobbat kellett berakni, hiszen egyrészt az előzőek helyet is csináltak és ahhoz, hogy ne lógjon, valamint minden a helyére kerüljön odabent, szükség volt a nagyobb méretre. Én azért végigcsináltam egy terhességet, a bőr meg volt picikét már nyúlva. Igazából külső szemlélőnek nem látványos, nem is tűnik fel. Sőt, én sem érzem, hogy nagyobb. Az elmúlt tizenkét évben változtak az implantátumok formái, ezek már harminc százalékkal könnyítettek, szóval egyáltalán nem tűnik fel nekem sem" - tette hozzá.