Lemondtak az újabb babáról Kökény Attiláék

Love Bistro, sajtótájékoztató, 2020.08.03.
Vágólapra másolva!
Az énekes tavaly még újabb, saját gyereken gondolkozott feleségével, de születenedő unokájuk miatt inkább lemondtak a család bővítéséről.
Vágólapra másolva!

Huszonkét éve él boldog házasságban Kökény Attila, aki szerint a hosszú kapcsolat titka nem más, mint a férfi-női szerepek megtartása. "Férfiként nevelem a gyerekeimet is, lehurrogni sem nagyon tudnak. Egy férfinek bele kell állnia az igazába, és ha azt a nő vitatni kezdi, akkor az sohasem lesz kerek. Tudni kell dirigálni, persze nem azt mondom, hogy én egy diktátor vagyok, de az biztos, hogy mind a feleségem, mind pedig a gyerekeim is felnéznek rám" - árulta el a Borsnak.

Fotó: Koncz Márton - Origo

Nagyon összetartó családban élnek, gyerekeivel baráti a viszonya. Szerettek volna Arankával még egy gyereket vállalni, de lemondtak erről a tervről. "Mi is gondolkodtunk a feleségemmel a családbővítésen, ám amikor megtudtuk, hogy hamarosan nagyszülők leszünk, akkor letettünk erről a projektről.

mi már így is egy gyönyörű, nagy családdal büszkélkedhetünk" - mondta Kökény Attila, akit augusztus 24-től a TV2 páros gasztro-realityjében, a Love Bistróban láthatnak a nézők, és ő lesz a szintén hamarosan induló Sztárban Sztár egyik zsűritagja is.