25 év után Oprah Winfrey új műsort indít

'A Wrinkle in Time' Premiere In London CELEBRITY Filmpremiere Schauspielerin Kino Premiere Celebrities ACE Unterhaltung Moderatorin tv presenter Blauer Teppich ENTERTAINMENT ACTRESS Kultur FILM Ankunft Prominenz
Oprah Winfrey attends the 'A Wrinkle in Timel' European premiere at BFI Imax on March 13, 2018 in London. | Verwendung weltweit/picture alliance
Vágólapra másolva!
A népszerű amerikai műsorvezető, Oprah Winfrey új talkshow-t indít az Apple TV+-on, ahol hamarosan híres könyvklubja is feltámad.
Vágólapra másolva!

Az egyik legnézettebb amerikai talkshow, a The Oprah Winfrey Show 25 évadot ért meg 1986 és 2011 között, a házigazdája, Oprah Winfrey pedig hasonló műsort indít az Apple TV+-on július 30-án.

Oprah Winfrey Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit picture alliance/Jeff Spicer/Geisler-Fotopress

A The Oprah Conversation aktuális, főleg társadalmi témákkal foglalkozik, ahogyan Winfrey másik friss sorozata, az Oprah Talks COVID-19 is, amely szintén az Apple TV+-n látható, a címéhez híven a koronavírussal, a világjárvánnyal kapcsolatos kérdéseket járja körül.

Külön műsorként indul még hamarosan az Oprah's Book Club is, amely annak idején csak a The Oprah Winfrey Show egyik szegmense volt, de nagy hatású könyvklubként nem egy írást repített a bestsellerek közé.