Alakul a Trónok harca testvérsorozata

House of the Dragon, Trónok harca
Vágólapra másolva!
Megy a casting, keresik a szereplőket a House of the Dragonhoz.
Vágólapra másolva!

Lassan, de alakul a Trónok harca testvérsorozata, még az is lehet, hogy hamarabb lesz képernyőn, mint R. R. Martin regényfolyamának újabb kötete: a rajongók bizonyára tudják, hogy a Tűz és jég dala-ciklus elő három kötete öt év alatt került a könyvesboltokba, viszont az ötödik adag, a Sárkányok tánca 2011-es, és a mester azóta nem adott ki folytatást, azaz kilenc éve váratja a híveket.

HBO

A Trónok harca előzménysorozatáról sokat írtunk korábban, most a Wertzone szerint annyi újdonság van, hogy castingügynökségeknek kiküldték, pontosan milyen karaktereket keresnek a forgatásokhoz. Ezek a cégek végzik a szereplőválogatás javát, a stáb majd szűkebb listáról szemezget.

A sorozat a Targaryen család múltjával foglalkozik,

egy polgárháborús időszakkal, amikor a família két ága összecsapott a hatalomért. A House of the Dragon executive produere lesz George R.R. Martin (úgyhogy tovább húzhatja az időt, és idén sem fejezi be a következő regényét), Miguel Sapochnik és Ryan Condal mellett.

A Trónok harca-sorozat kreátorai, David Benioff és D.B. Weiss ebben a sorozatban nem lesznek benne, ami talán nem olyan nagy baj, mert az összecsapott, elsietett utolsó évad miatt sokan haragszanak rájuk. Az új sorozatot várhatóan 2021-ben veszik fel Angliában és Spanyolországban, úgyhogy csak 2022-ben lesz képernyőn.