Pap Dorci: Bogi saját magát közösítette ki az Exatlonban

Pap Dorci
Vágólapra másolva!
A női ezüstérmes a csapaton belüli konfliktusokról mesélt.
Vágólapra másolva!

Mint sokan látták, Bogi egyfajta számkivetett volt a második Exatlonban a kék csapatnál: a társak szerint ő nem barátkozott, viszont mindig a kamerának játszott, ő viszont azt mondta, hogy nem akarták befogadni, de mindegy is, mert ő elsősorban egyéni játékos. Pap Dorcival volt pár kellemetlenebb beszélgetésük, a fiatal lány most a Tények Plusznak mesélt arról, hogyan élte meg ő ezt a helyzetet.

Pap Dorci TV2

„Ütközött Bogival a személyiségünk, ezt nem tudtuk kezelni hónapokon keresztül" – mondta Dorci, aki szerint amúgy sem egyszerű összezárva lenni ennyi időn keresztül. Szerinte mindig önmagát adta, valódi énjét mutatta, Bogi viszont színészkedett. „Neki nagyon fonton volt, hogy azt mutassa, amit az emberek látni szeretnének.

nem érdekelt, ki mit gondolt rólam. Mindig az a rossz, aki őszinte. Nem tetszett neki, hogy elmondtam a véleményem: ha rossz, akkor is, nem jópofiztam" – magyarázta.

Dorci szerint nem igaz, hogy kitaszították volna. „Nem mondanám kiközösítésnek. Bogi csak Ádival találta meg a közös hangot, vele már itthon barátok voltak, az Exatlon előtt. Azzal van a baj, aki nem tud beilleszkedni. Nem mi közösítettük ki, hanem ő, saját magát. Kivonta magát a csapat életéből" – vélekedett.

Videón hosszabban: