Új hobbit talált Keresztes Ildikó a karantén alatt

Keresztes Ildikó
Vágólapra másolva!
Május 3-án, vasárnap Balázs Andi és Keresztes Ildikó lesz Várkonyi Andrea vendége az Akarsz beszélni róla? című műsorban a Life TV-n, este tíztől.
Vágólapra másolva!

Keresztes Ildikó elmesélte, hogy évek óta küzd pollenallergiával, jelenleg is ez kínozza. Otthon zenélget, mindig készül valami meglepetéssel. Jól viseli a karantént, szerinte az elmúlt harminc év alatt nem volt ennyi szabadideje, de azért hiányoznak a kollégái és a barátai. Nagykoncertjét decemberre halasztotta. Nagyon sok filmet néz, olvas, új dalok is születnek – a második olyan szerzemény fog most megszületni, amiben szerzőként is közreműködik.

Keresztes Ildikó Forrás: Instagram

Festeni is szeret, reméli, hogy a karantén alatt erre is lesz lehetősége. Utoljára gyermekkorában festett és rajzolt. Annak ellenére, hogy társasági ember, abszolút szüksége van az egyedüllétre – mesélte Várkonyi Andreának.

Idős az édesanyja, ezért Ildi vásárol be neki: kéthetente egyszer megy vásárolni, elkezdett főzni, pedig korábban ez rá nem volt jellemző. Minden terméket, amit megvesz, lefertőtlenít, minden előírást betart, amit kell. Úgy gondolja, hogy szerencsés, mert mindig is tudott spórolni, így van tartaléka, de van több olyan fiatal kollégája, aki elég rossz helyzetben van.

Life TV

Balázs Andi a műsorban elmesélte, hogy van napirendje, négy kutyával és két macskával élnek együtt. Elfoglalja magát, szórakoztatja a családtagjait és a barátait videókon keresztül. Szájmaszkokat varr, amitől ő is jól érzi magát. Varrónő az egyik végzettsége – mesélte az adásban. Bővebben vasárnap este 10-kor a Life TV-n. Itt egy előzetes: