Kandász Andrea pánikbeteg lett, miután majdnem meghalt

Ázsia Expressz 2.  Kandász Andrea
Vágólapra másolva!
Kandász Andreának újra előjöttek a pánikrohamai, amik 2002-ben jelentkeztek először.
Vágólapra másolva!

Az Ázsia Expressz második kiadásában is látott Kandász Andrea arról mesélt a Borsnak, hogy pánikreakciói vannak a járvány idején hordott maszktól.

"Akkor jön elő, ha úgy érzem, nem kapok elég levegőt. Ha az orrom, a szám le van takarva, akkor elindul bennem egy szorító érzés, ami egyébként soha nem jön elő. 2002-ben lettem pánikbeteg, amikor a Mont Blanc-on majdnem meghaltunk. Ördögi kör, amiből nehéz kikeveredni. Három-négy év kemény küzdelem után múlt el, azóta szinte egyáltalán nincs" – mondta.

Kandász Andrea az Ázsia Expressz 2. promóképén Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

A műsorvezető annak idején alig jutott le a Mont Blanc-ról, miután egy szinte függőleges, jeges részen kellett átkelnie, de a szegecsek, amelyekre rá tudott volna lépni, egy vihar miatt kiestek a hegy oldalából.

"Lehetetlennek tűnt, hogy lejöjjek. Pokoli félóra volt, míg azt hittem, meghalok. Végül persze lejutottam. Öleltem át Ferit, a férjem, amikor borzasztóan elkezdett kalapálni a szívem. Elájultam, a kórházban sürgősségin infúziót kaptam. A doki azt mondta, kiürültek az ásványi anyagok, amire így reagált szervezetem. Megnyugodtam, de itthon előjött. Mindig azt éreztem, hogy meghalok, és ez félóráig tartott. Egy idő után mindennap volt rohamom" – mesélte.