Judy felszedett tíz kilót, látni se bírta magát

Judy
Vágólapra másolva!
Judy hízásnak indult a karantén alatt, de elhatározta, hogy újra formába lendül. 
Vágólapra másolva!

Judyra felszaladt pár plusz kiló a karanténban, egészen pontosan tíz kiló súlyfeleslege lett az elmondása szerint.

"Már a karantén előtt, a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada forgatásai alatt elkezdődött a folyamat, úgyhogy az utolsó adást már nem is bírtam visszanézni, annyira nem tetszett, amit látok: a tokám, a kikerekedett fejem... Pedig akkor még az út elején jártam, és csak pár kiló volt rajtam. A bezártság miatt azonban ez már tíz kiló súlyfelesleggé gyarapodott azóta" – mesélte a Borsnak.

Judy Forrás: TV2

Az énekesnő úgy egy hete elégelte meg az áldatlan állapotot: elhatározta, hogy újra formába lendül, életmódtanácsadója segítségével már le is adott két kilót.

"Megszállottan mérlegelem magam, még a dekákat is nézem, és most 57,6 kilón állok. Azt gondolom, az első lépés a fogyásban, amikor az agyunkban megszületik a döntés, hogy változást akarunk. A második pedig a kitartás. Én kitartást kívánok minden kedves sorstársamnak, és hogy higgyék el, nem az őrült fogyókúra vagy a koplalás a megoldás, hanem a tudatos étkezés a karantén alatt is. Én napi ötször eszem, csak odafigyelek, hogy mit majszolok el" – üzente a hasonló cipőben járó rajongóknak.