Esztergályos Cecília szereti a férjét, de néha idegesítik egymást

Esztergályos Cecília
Vágólapra másolva!
Május 10-én este tízkor Esztergályos Cecília és Palya Bea lesznek Várkonyi Andrea vendégei a Life TV-n, az Akarsz beszélni róla? című talkshow-ban.
Vágólapra másolva!

A karantén elején Esztergályos Cecília nagyon örült, hogy a sok munka után ki tudja magát pihenni, 2 hétig csak aludt. Süt-főz otthon, sosem unatkozik. Mint mondta, nagyon szeretik egymást a férjével, de sokat mennek egymás idegeire. Teljesen külön lakrészben élnek, így azért könnyebb.

A színésznő szerint mindennek örülni kell, hálásak kell lennünk, hogy élünk. Az emberek azért boldogtalanok, mert nem tudják, milyen boldogok. Ő a mostani helyzetben is optimista, és szerinte most is mindenből ki tudja hozni a legjobbat.

Esztergályos Cecília Forrás: Life TV

Esztergályos Cecília nem jár el otthonról, a férje szokott csak kimenni, ő vásárol. Helyette rengeteget fest és főz, süt, takarítani viszont nem szeret. A családdal, barátokkal telefonon tartják a kapcsolatot, ráadásul Cili imád telefonálni.

Palya Bea a műsorban elmeséli, hogy szerinte ősszel nagyjából visszatér a megszokott élet, de nagyobb koncerteket még akkor sem lehet majd tartani. Túl van a válásán, és van egy új párja, aki mellett megtalálta a boldogságot. Bővebben este tízkor a Life TV-n.

Előzetes: