Váratlan kiesés az Exatlonban, így búcsúzott az esélyes sportoló

Vágólapra másolva!
Megható szavakkal búcsúzott csapattársaitól Deres Ádám, a Kihívók egyik versenyzője, akit egy olyan újonc ejtett ki, aki csak négy napja volt versenyben. Mint mondta, nem a fődíjért jött, úgyhogy nem csalódott, de szerinte ilyen lehetőség, mint az Exatlon, csak egyszer van egy ember életében.
Vágólapra másolva!

A tabella szerint Deres Ádámnak 97 futama volt a párbajig, ezeket 42%-os teljesítménnyel hozta, azaz kicsivel több veresége volt, mint győzelme. Herceg Alex jóval később érkezett a versenybe, 35%-on állt, mindössze 14 futamot teljesített. A párbajt viszont utóbbi nyerte, a friss erő, így riválisa kiesett.

„Nehéz bármit mondanom. Sok mindent megéltem a négy nap alatt, nem erre számítottam. Az egyik szemem sír, a másik nevet. Örülök, hogy maradhatok a csapattal, de nagyon bánt, hogy olyan személlyel kellett párbajoznom, akivel közel kerültünk egymáshoz. Ádi az első pillanattól segített, a táborban is gyakoroltunk. Nagyon sajnálom, hogy pont neki kell hazamennie" – sóhajtozott a párbaj győztese.

TV2

Ádám 49 napot küzdött végig, sok bajnokot legyőzött. „Nehéz megszólalni... Én azért jöttem ide, hogy megmérettessem magam, nem a győzelemért. A lehetőségért elképesztően hálás vagyok. Azon a napon, amikor megcsörrent a telefon, hogy én kijöhetek ide, letérdeltem a konyhában, felnéztem az égre, és azt mondtam, hogy köszönöm, Istenem" – emlékezett a sportember. Ilyen lehetőség egy ember életében egyszer adódik, vélekedett.

A kiesés percei videón:

Hétfőn villajátékkal folytatódik a népszerű sportreality a TV2-n.