Új autós műsor indul este az Ozone TV-n

Vágólapra másolva!
Magyarország egyik legismertebb autós műsora, a tizenegy éves múltú SportVerda új műsorral jelentkezik. Dr. Tordai István műsorvezető és csapata csatlakozott a megújult Ozone TV-hez, és SportVerda Electric című új műsorukban az elektromobilitás kérdéseire keresik a válaszokat, természetesen a tőlük megszokott, sajátos megközelítésben. Premier hétfőn 19.30-kor. 
Vágólapra másolva!

"A járműgyártás az elektromos hajtásban látja a jövőt, mi pedig arra keressük a választ, hogy jó-e az irány. Én jelenleg a hibrid hajtásban hiszek leginkább, de direkt nem fogok kardoskodni a meggyőződésem mellett. Számtalan riportot készítettünk és készítünk az elektromobilitás támogatóival és ellenzőivel egyaránt,

Az adások fő csapásirányát az autótesztek jelentik, a tőlünk megszokott szórakoztató módon, de a SportVerda Electric-ben kizárólag hibrid és elektromos járgányok lesznek" - mondta Tordai István producer, műsorvezető.

Az előzetes:

"Szerintem az nem igaz, hogy a nőket nem érdeklik az autók világa. Vannak olyan emberek, akiket a járművek egyáltalán nem foglalkoztatnak és vannak olyanok - nők és férfiak egyaránt -, akiket viszont igen.

ezért valószínűleg azok sem fognak elkapcsolni, akiket ez a téma annyira nem érdekel. Kéthetente jövünk új adásokkal, és nagyon jó időpontokban leszünk képernyőn, úgyhogy szeretettel várunk mindenkit az Ozone TV-n, mert gondolkodni menő" - tette hozzá.