Nem lesz tévéadás órákon át szerdán több helyen, átállás miatt

Koronavírus, vírus, televízió, tv, tévé, karantén, TV, netflix, tévézés, házimozi, Tévézés a karantén idején, tévézési szokások, trendek, tévéző emberek, távirányító, karantén
Tévézés a karantén idején
Vágólapra másolva!
Április 29-én újabb üteméhez érkezik az Antenna Hungária technológiaváltása. A MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatásait érintő átállás, március és augusztus között tíz ütemben zajlik. Az ötödik átállás ennek megfelelően Északnyugat-Magyarországot érinti.
Vágólapra másolva!

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság előírásaival összhangban április 29-én, szerdán 0:00 és 12:00 óra között teljes vagy részleges leállás várható a MinDig TV és a MinDig TV Extra szolgáltatásokban. A folyamat az északnyugat-magyarországi régiót érinti. A megadott időszakban bizonyos csatornák nem lesznek elérhetők.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A MinDig TV Extra előfizetők az alábbi körzetekben érintettek: Bakonyszentkirály, Győr, Kőszeg, Lenti, Sopron, Szentgotthárd, Szombathely, Vasvár, Zalaegerszeg. Az üzemszünetet követően az érintett körzetekben szükségessé válik a dekóderek újrahangolása.

A MinDig TV nézők az alábbi körzetekben érintettek: Lenti, Szentgotthárd, Szombathely, Vasvár, Zalaegerszeg. Az üzemszünetet követően az érintett körzetekben ugyancsak szükségessé válhat a dekóderek újrahangolása.

A változásokkal, az újrahangolással és a dekóderek beüzemelésével, szállításával kapcsolatos további információk elérhetők:

• a MinDig TV weboldalán (www.mindigtv.hu/atallas)
• a MinDig TV Extra weboldalon (www.mindigtvextra.hu)
• a Call center számán: 1211
• a DVB-T Infocsatornán: 99-es programhely