Saját apja lőtte agyon a magyar származású gyereksztárt

Judith Barsi a Punky Brewsterben
Vágólapra másolva!
Judith Barsi 25 filmben és sorozatban szerepelt, de mindössze 10 évet élt, saját apja végzett vele, majd az édesanyával és magával is. A gyilkosság 1988-ban történt, de a család régi házában ma is különös dolgok történnek – derült ki egy új sorozatból.
Vágólapra másolva!

Borzalmas, magyar vonatkozású bűntényre emlékeztetett a Murder House Flip egyik adása, amelyben Judith Barsi tragédiáját idézték meg.

Judith négy-ötéves korától kezdve színészkedett, miután egy korcsolyapályán felfedezte egy ügynök: több mint 70 reklámfilmben szerepelt, 25 filmben és sorozatban közreműködött, például A cápa bosszújá-ban, a Cheers-ben, a Cagney és Lacey-ben, a Szerelemhajó-ban is láthattuk.

Judith Barsi a Punky Brewsterben Forrás: NBC

1988-ban 10 éves volt, amikor álmában fejbe lőtte a saját apja, a Magyarországról 1956-ban kivándorolt Barsi József. A férfi utána a feleségével is végzett, majd öngyilkos lett.

A család régi házába, a Los Angeles-i Canoga Parkba 13 évvel a tragédia után költöztek be Bernalék, akik kezdettől fogva különös dolgokat tapasztaltak: a garázsajtó sokszor magától nyílt és csukódott, a háznak pedig voltak olyan pontjai, ahol megmagyarázhatatlanul hideg volt.

A család valamilyen sötét erő jelenlétét érezte a házban, de az ott történt tragédiáról csak később szereztek tudomást – most pedig végre teljesen átalakították az otthonukat.

A Quibin futó Murder House Flip-ben is emiatt szerepeltek, ez ugyanis egy rendhagyó lakásfelújító show, benne lakberendezők és médiumok, paranormális jelenségek szakértői közösen alakítanak át olyan házakat, ahol valaha gyilkosságok történtek.