Pirner Alma levágatta a haját, és nem hord többet melegítőt

Pirner Alma
Vágólapra másolva!
Szabályok szerint telnek a házi karanténban Pirner Alma napjai, a külseje is megújult.
Vágólapra másolva!

Pirner Alma sok mindent megváltoztatott az életében, a karanténban tudatos szabályok közt él, ami a teljes napjára kihat. A napot sokkal később kezdi, mint korábban, az 5-6 órai kelést teljesen elengedte, fél nyolc előtt ki sem bújik az ágyból. "23-kor legkésőbb lefekszem, így 8,5 órát alszom átlagosan. Este már csak sólámpa szolgál fényforrásnak, mely tökéletes az esti rituálémhoz, és a cirkadián ritmus megfelelő működéséhez" - számolt be a rajongóknak.

A reggele így néz ki: "Eddig 20 perc meditáció, 20 perc tanulás/olvasás és 20 perc edzés volt, most dupláztam mindent, az edzést tripláztam. 40 perc meditáció, 40 perc tanulás/olvasás, és 60-90 perc mozgás."

"Négy alkalommal legalább főzök otthon, nem rendelünk semmit, azt esszük elosztva a hétre, amit készítettünk, megtervezve a heti egy bevásárlást és az étkezéseket. Egyáltalán nem nézek televíziót. Megszűnt a hosszú haj, most vállig érő, és imádom. Könnyebben kezelhető sokkal. Otthon megszüntettem a mackóruhát, melegítőt, vagy nevezzük bárhogy, és csinos 'casual wear' -ben vagyok, ami kényelmes, de utcai" - sorolta. A kávézási szokásairól és a szépítkezési rutinjáról is írt, és abba is beavatta a rajongókat, hogy hogyan szokott otthonról dolgozni mostanában.