Nagy Adri elájult a vérvételen, a férje ment érte

Nagy Adri
Vágólapra másolva!
Április 8-án, szerdán, este 10-kor a Life TV-n Szabó Kitti, Torres Dani, Nagy Adri lesznek Szulák Andrea vendégei a Nyugi! Köztünk marad-ban.
Vágólapra másolva!

Az adás felvételén Nagy Adri elmesélte, hogy a mai napig zavarba jön, ha felismerik az utcán, ettől függetlenül ez nagyon jólesik neki. Hangulatfüggő nála, hogy mennyire sértődékeny, van, amikor minden bántja, van, amikor lepereg róla a sértés. A színésznő nagyon féltékeny típusnak tartja magát.

Nagy Adri Life TV

Sztorikat is megosztott életéről, egyszer például elvitte a kutyáját egy vérvételre, és elájult - a férjének érte kellett menni. Egy fellépésen pedig a műsorvezető ruháját kellett elkérnie, mert az övé szétszakadt, és nem volt mit tenni.

Torres Dani elmesélte, hogy korábban, a Megasztár alatt sokan bántották, akkor kiborult a kommenteken, de ma már nem foglalkozik velük, sőt, több pozitív hozzászólást kap. Véres történetet ő is megosztott: gyerekkorában azzal szórakozott, hogy odatette az ujját a csukódó villamosajtóhoz, de egyszer nem sikerült elkapnia időben, becsípte, és dőlt belőle a vér.

Life TV

Szabó Kittinek különleges képessége, hogy tud visszafelé beszélni, bármilyen mondatot elmond visszafele. Mint kiderült, gyerekként rajongott Torres Daniért, el is hozott egy közös fotót, amit akkor csináltak, amikor egy Megasztár-koncertjén találkoztak. Bővebben ma este 10-kor a Life TV-n!