Mi a szoros kapcsolat Meghan Markle és a Rém rendes család között?

Egy rém rendes család
Vágólapra másolva!
Ed O'Neill mesélt erről nemrég.
Vágólapra másolva!

Ed O'Neill, aki Al Bundy volt az Egy rém rendes családban, arról adomázott nemrég, hogy Meghan Markle kilencéves korától gyakori látogató volt a sorozat forgatásán. Nem feltétlenül a szituációs komédia iránti rajongás vitte oda, sokkal inkább az apja, Thomas, aki operatőr volt sorozat mellett. A színész arra is emlékezett, hogy a kislány valamilyen katolikus iskola uniformisában volt, azaz tanítás után érkezett, hogy ott töltse a délutánt a stábbal.

Egy rém rendes család Forrás: Fox

Thomas Markle valóban tíz évadon keresztül dolgozott a csapattal, amúgy a sorozatból, amely itthon is hallatlanul népszerű volt, 11 évad készült. Az Esquire magazin 2013-ban már egyszer elővette a témát, akkor Meghan azt mesélte, hogy minden nap ott volt a stábbal, ami egyszerre volt „szórakoztató és perverz" élmény egy katolikus iskolából érkezett tinédzsernek.

Harry herceg és Meghan Markle Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang

Olyan is előfordult, hogy apja elzavarta, hogy inkább hátul, a színfalak mögött tegyen valamit, mert épp akkor valami olyasmi jött a forgatókönyvben, ami nem 11-12 éves lánynak való volt. Mint sokan emlékezhetnek, Al és Peggy között folyamatosan téma volt a szex, vagy annak hiánya, ráadásul Kelly és Bud poénjainak jó része szintén szexuális jellegű volt.