Malek Andreát és Tápai Szabinát is leleplezték a TV2 show-jában

Vágólapra másolva!
A Nicsak, ki vagyok? visszatért pár hét szünet után, és egyből a fináléval: minden beöltözött, maszkos fellépőt lelepleznek az este során.
Vágólapra másolva!

A Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada vasárnap a vírushelyzet miatt felvételről kerül adásba. Mint azt korábban a TV2 Csoport bejelentette, a társaság számára elsődleges fontosságú a kollégák és a produkciókban közreműködők egészségének a védelme, így a közreműködők biztonságának érdekében született ez a döntés. A szuperdöntő kevesebb stábtaggal, fokozott biztonsági körülmények közt készült a napokban.

Mint írtuk, a műsorból kiderült, hogy a piaci ár több mint tízszereséért kelt el az a különleges gitár, amelyet a világhírű zenész és producer, Leslie Mandoki bocsátott a TV2 jótékonysági árverésére. A befolyt összeggel azokat szeretné támogatni, akik folyamatosan a koronavírus ellen küzdenek. Erről itt olvashat.

Malek Andrea TV2

Pandamaci volt az első fellépő a show-ban, Falco 1985-ös nagy slágerét, a Rock Me Amadeust énekelte. A csapatok úgy vélekedtek, hogy Szinetár Dóra vagy Malek Andrea lehet a maszk alatt, végül Majkáék szereztek pontot. Maradtunk a 80-as években, mert jött a Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine, két évvel későbbről, az Angyal adta elő, egészen más hangon, mint korábban. Az hallatszott, hogy nem egy képzett énekesnő, és valóban: Tápai Szabinát leplezték le.

A műsor jelenleg is megy a TV2-n, hamarosan leleplezik a többi fellépőt is.