Ismert színésznő rázta le a félszegen próbálkozó Michael Jacksont

Megszólalt az egyik esküdt, aki jelen volt Michael Jackson perénél
Megszólalt az esküdt, aki jelen volt a tárgyaláson
Vágólapra másolva!
Kenneth Brian Edmonds, azaz Babyface mesélte el a történetet.
Vágólapra másolva!

Kenneth Brian Edmonds, aki Babyface néven ismert zenész, producer, dalszerző, egy régi, de nem ismert sztorit mesélt el az Instagramon Jacksonról, aki a jelek szerint félénkebb volt annál, hogy egyedül randira hívjon valakit. „Egyszer felhívott Michael, és megkérdezte, hogy ismerem-e Halle Berryt. Tudod, hogy ki az? Megteszel nekem egy szívességet?" – ezzel kezdte a pop királya, aki elárulta, hogy találkozna a színésznővel, és kérte ismerősét, hogy hozzon össze egy randit.

Babyface – akinek nem volt meg Berry száma – elérte a színésznő ügynökét, elárulta neki, mi a helyzet. Az ügynök nagyon megdöbbent ezen a megkeresésen, de a nemet végül Halle Bery mondta ki, nem ment randira Jackóval.

Forrás: Getty Images/2006 Getty Images/Dave Hogan

Kenneth Brian Edmonds, Babyface 11 Grammy-díjat nyert, a New Musical Express minden idők 20 legjobb zenei producerei közé tette, és olyan sztárokkal dolgozott, mint Aretha Franklin, Madonna, Janet Jackson, Beyoncé, Diana Ross, Sheena Easton, Michael Jackson, Paula Abdul, Eric Clapton, Whitney Houston, Céline Dion, Mariah Carey, többek között. Michael Jackson 2009-ben halt meg gyógyszer-túladagolásban.