Izgatottan készül új, szokatlan feladatára a Mokka műsorvezetője

Istenes László
Istenes László ad interjút a TV2 székházában 2017 október 10-én
Vágólapra másolva!
Neked énekelek címmel gálaműsorral készül a TV2, a vasárnapi élő adásban többek közt Istenes László is szerepel majd.
Vágólapra másolva!

Magyarország legnépszerűbb előadói és sportolói fognak össze április 19-én vasárnap este, hogy egy nagyszabású gálaműsor keretében tisztelegjenek az egészségügyi dolgozók és mindazok áldozatos munkája előtt, akik ezekben a nehéz napokban is végzik a feladataikat - közölte a napokban a TV2.

A műsorban a Mokka műsorvezetői is feltűnnek, Istenes László izgatottan készül. "Óriási izgalommal éppen az egysoros szövegemet tanulom, ugyanis életem egyik legnagyobb feladata előtt állok. Olyan dolgot kért tőlem a TV2 vezetése, amit eddig a nyilvánosság előtt még soha nem csináltam. Énekelni fogok, amiért előre elnézést kérek minden jó ízlésű, zenéhez értő nézőnktől" - kezdte bejegyzését.

"Egyetlen dolog, egészen pontosan egyetlen ügy miatt teszem meg, és mondtam igent az egyébként megtisztelő felkérésre, az pedig a TV2 vasárnap esti jótékonysági műsora amelynek címe NEKED ÉNEKELEK.

Magukat nem kímélve állnak helyt, hogy sikerüljön megfékezni a világjárványt. Köszönjük nekik! A vasárnap 18.50-kor kezdődő élő adás alatt telefonhívással vagy nagyobb pénzbeli adománnyal mindenki támogathatja a legnagyobb magyar segélyszervezeteket" - írta oldalán.