Csősz Bogi babát szeretne, Luxus Vivi túllépne a váláson

Csősz Bogi
Vágólapra másolva!
A luxusfeleségek története ma 21 órakor folytatódik a Viasat3-on. A Sony Pictures Television saját gyártású műsora négy epizóddal készül a nézőknek.
Vágólapra másolva!

A Feleségek luxuskivitelben reality ezúttal négy, de a megszokottnál hosszabb, mintegy 90 perces epizódban mutatja majd be a szereplők mindennapjait hétfőnként. Az új évadban viszontláthatjuk az ismerős feleségeket, Csősz Boglárkát, Yvonne Dedericket, Köllő Babettet, Polgár Tündét és Vasvári Vivient, de két új szereplővel, Molnár Nikolettel és Nagy Noémivel is megismerkedhetünk, akik mindketten tervezőként és üzletasszonyként tevékenykednek a divat világában – közölte a Viasat3.

Csősz Bogi Forrás: Csősz Bogi, Instagram

Mi várható az új évadban? „Bogiék nagyon komoly döntés előtt állnak, ugyanis férjével a családalapítást fontolgatják, míg Vivi a válásán próbálja túltenni magát, amiben új szerelme, Zsigmond támogatja.

A Polgár családban is nagy változás közeleg, hiszen Dani egyetemre megy, és a világ bármely pontja szóba jöhet. Az amúgy sem szokványos mindennapokat felforgatja Nini és Noémi érkezése, beilleszkedésük közel sem konfliktusmentes, hiszen a hölgyek valódi riválisai egymásnak" – áll a leírásban.