Az allergiaszezon és a járvány kapcsolata lesz a téma az Ozone TV-n

Megfázás vagy allergia? Így tudod megkülönböztetni őket egymástól
Vágólapra másolva!
Az április 13-i Egyenlítő Home Office is három témával foglalkozik az Ozone TV-n, délután 5-kor és este 11-kor.
Vágólapra másolva!

A műsor elején Kőrösi Csabával, a Környezeti Fenntarthatóság Igazgatóságának vezetőjével beszélgetnek arról, hogy milyen okok szülték és milyen hatást vált ki a bolygónk klimatikus védelme szempontjából fontos Klímacsúcs elmaradása.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A folytatásban a koronavírus és az allergiaszezon a téma: az allergiaszezon sok ember számára a leggyűlöltebb időszak az évben, ennek tetejében ráadásul a koronavírus is megjelent. Hogy valóban nagyobb veszélynek vannak-e kitéve a légzési zavarokkal, betegségekkel, allergiával vagy esetleg asztmával együtt élő személyek, arra Dr. Csáki Csilla allergológus ad választ.

A harmadik téma a természetfilmezés és a koronavírus-járvány. Mint azt az Ozone TV nézői is láthatják, a műsorgyártás meglehetősen átalakult a beköszöntő járvány miatt, a négy fal közé kényszerülnek az adások, szinte teljes mértékben megszűnt a kontaktus az ember és a környezete között. A műsorgyártás egy másik aspektusa a természetfilmezés, amely viszont megköveteli ezt a fajta kapcsolatot. Bilek Ferenccel, a Filmdzsungel Stúdió gyártásvezetőjével és Tóth Zsolt Marcell természetfilmessel beszélgetnek erről a különös, ellentmondásos helyzetről, valamint az Ozone TV most induló sorozatáról, a Természetfilmezés kulisszatitkai című miniprogramsorozatról is.