Több mise- és istentisztelet-közvetítés lesz a közmédia csatornáin

Szabó István Budapest, 2015. április 5.
Bogárdi Szabó István püspök, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke igét hirdet a húsvéti ünnepi istentiszteleten a budahegyvidéki református templomban Budapesten 2015. április 5-én.
MTI Fotó:
Bogárdi Szabó István püspök, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke igét hirdet az istentiszteleten a budahegyvidéki református templomban Budapesten.
Vágólapra másolva!
A közmédia kibővíti vallási témájú műsorait vasárnap, így a felekezeti magazinműsorok és a protestáns istentisztelet-közvetítés mellett már most vasárnap 18 órai kezdettel a Budapest-Újpalotai Urunk Színeváltozása - Boldog Salkaházi Sára templomból katolikus misét is élőben közvetíti. A Duna World és a Kossuth Rádió tűzte műsorára a szentmisét, amelyet Repcsik Gyula plébános mutat be vasárnap este.
Vágólapra másolva!

A Duna Televízió műsorstruktúrája ezért határozatlan ideig hétvégén egy misét és egy istentiszteletet is sugároz. A közvetítések időpontját folyamatosan közzétesszük" - mondta Medveczky Balázs, a Duna Televízió csatornaigazgatója.

Bogárdi Szabó István püspök, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke igét hirdet az istentiszteleten a budahegyvidéki református templomban Budapesten, 2015-ben (illusztráció) Forrás: MTI/Marjai János

Miseközvetítés lesz a Budapest-Újpalotai Urunk Színeváltozása - Boldog Salkaházi Sára templomból vasárnap 18 órakor a Duna Worldön és a Kossuth Rádióban.