Sunyi a feje, visít, mint egy malac

Exatlon
Vágólapra másolva!
A Kihívók most biztonságban vannak egy hétig, nagy jókedvükben nekiálltak kibeszélni a riválisokat, főképp Dorottya és Zsolt hangja vagy látványa idegesíti őket. Ma este medáljáték és párbaj a TV2-n. 
Vágólapra másolva!

A Kihívók táborúban Dave vetette fel, hogy ki kéne találni valamit Dorottya szurkolására, mert bántja a fülét: valaki a farkas vonyításához hasonlította, Zalán pedig egy harsány „eeeeeeeeeee!"-vel meg is mutatta, mi idegesíti:

„Dorottya hangját egy lepukkant, 1200-es Lada lyukas kipufogójához tudnám hasonlítani, van még mit köszörülni a hangján" – vigyorgott Dave, aki biztonságban érzi magát, hiszen ma a pirosaknál lesz férfipárbaj. „Fejbe lőném magam, amikor visít, mint egy kismalac" – morogta Dorci.

Így visít, mutatom! TV2

Adu is beszállt, szerinte Dorottya hangja olyan, mint amikor egy állatot nyúznak, idegesítő. „A torkán akadhatna már valami" – közölte. Alexandra szerint az csak egy dolog, hogy magas hangon szurkol, de hosszan kitartja, így nekik ez egy több másodperces trauma.

Mórádi Zsoltot sem kedvelik túlzottan a kékek, talán túl sok futamot nyert ellenük. „Láttad azt a sunyi fejét?" – kérdezte Adu a társaitól más szituációban. Videón: