Súlyos viták voltak Tápai Szabina és Kucsera Gábor között

Kucsera Gábor
Vágólapra másolva!
A Férfi titkok Várkonyi Andinál március 7-i adásában a vendégek Szabó András Csuti, Lotfi Begi, Kucsera Gábor és Dobó Ági lesznek, akik a Life TV-n, este 10-től megpróbálják definiálni, milyen az igazi férfi.
Vágólapra másolva!

Kucsera Gábor párkapcsolata Tápai Szabinával érthetően érdekli a lapokat, mint minden olyan szerelem, amely két ismert ember között szövődik. „Mi az elején nagyon keményen feszültünk egymásnak Szabinával" – mesélte a kezdetekről, és azt is elmondta, hogy egyáltalán nem tartja magát kompromisszumkeresőnek, ez nagy hiányossága, ezt még tanulja.

Kucsera Gábor Forrás: Life TV

A felvételen elmondta, hogy nem sokszor sírt életében, de amikor világbajnok lett, akkor potyogtak a könnyei. Gyerekkorában szakács szeretett volna lenni, otthon minden házimunkát megcsinál, takarít, mos, főz.

Szabina mellett sokat fejlődött abban, hogy beszélni kell a problémákról - véli. Kucserát amúgy nem érdekli, hogy hogy néz ki, nem attól férfi egy férfi, hogy izmos, magyarázta. Ő nem azért sportolt, hogy jól nézzen ki, ez csak egy plusz hozadék, ami a sporttal jár.

Van élet a szexen túl

Lotfi Begi a felvételen elmesélte, hogy állandóan küzd a kilókkal, de feleségét nem zavarja a súlya. Amikor van ideje, ő főz otthon, a többi házimunkát a feleségére hagyja. "Van élet a szexen is túl" – sejtelmeskedett. Hogy mit gondol Csuti az igazi férfiakról, hogy Dobó Ágit milyen típusú emberekkel lehet kikergetni a világból, az kiderül az adásból.