Két énekest és egy műsorvezetőt lepleztek le a Nicsak, ki vagyok?-ban

Nicsak, ki vagyok?
Vágólapra másolva!
A TV2 vasárnap esti show-jában három újabb ismert ember vette le a maszkot.
Vágólapra másolva!

A Nicsak, ki vagyok?-ban továbbra is vadul tippeltek a csapatok, volt olyan fellépő, akiről egyszerre gondolták, hogy Szőke András vagy épp Tóth Gabi - hiába van köztük harminc év, és persze egészen más a hangjuk is. Az első leleplezett fellépő Ördög Nóra volt, aki láthatóan örült, hogy megszabadult a szűk maszktól, amelyben nehéz lélegezni, és amelyben alig lehet látni valamit.

Nicsak, ki vagyok? TV2

Másodjára Völgyi Zsuzsi bukkant fel az álarc mögül, ő Győzike mellett lett ismert a Romantic nevű formációban. Időközben olyan fontos információkról is értesülhetett a néző, hogy Majka egyszer megfogta Keresztes Ildikó fenekét, és felismerné újra tapintásra.

TV2

A vége felé Vastag Csabát, Pumped Gabót, Oláh Ibolyát, Krausz Gábort, Dévényi Tibort, Gundel Takács Gábort, Keresztes Ildikót, Tóth Gabit emlegették a csapatok, a Bika és az Elefánt pedig sorsára várt. Előbbi megúszta, továbbjutott, utóbbiról pedig kiderült, hogy Pély Barna, aki előző este még A Dal 2020 döntőjében zsűrizett.

„Hogy tudtál olyan rosszul énekelni?" - döbbent meg Hajós, Pély pedig közölte, hogy „simán." Ganxsta szerint minden dal előtt úgy hozták ki, mint a lelőtt őzet, az énekes viszont azzal védekezett, hogy a hatalmas maszkban nem látott semmit.