Kirabolták az Ázsiában rekedt Kandász Andreát

Ázsia Expressz 2.  Kandász Andrea
Vágólapra másolva!
Kandász Andrea és családja számára rémálommá vált az indonéziai nyaralás: nem elég, hogy a járvány miatt nem tudnak hazajutni, de a műsorvezetőnek még a pénztárcáját is ellopták.
Vágólapra másolva!

Az Ázsia Expressz második kiadásában is látott Kandász Andrea a családjával Balin rekedt, ahová még azelőtt utaztak el, hogy világméretűvé duzzadt a koronavírus-járvány.

Kandász Andrea az Ázsia Expressz 2 promóképén Forrás: TV2

"Jelenleg már a reptéren vagyunk, de fogalmunk sincs, hogy most végre hazajutunk-e. A helyzet percről percre változik, már tíz napja próbálunk elindulni, de folyamatosan törlik a járatainkat. Szép volt ez a nyaralás, de a vége... Hát maradjunk annyiban, hogy nem így terveztük. Itt most káosz van, és mindenki őrült módon telefonálgat, hogy felférjen egy gépre" – mondta a műsorvezető a Ripostnak.

A helyzetüket nem könnyíti meg, hogy ellopták Andrea pénztárcáját, benne az összes bankkártyájával, így a repülőjegyet is a velük lévő többi magyar vette meg nekik. A hazautazásukat a külügyi szolgálat is segíti, de a járatok törlése ellen nem sokat tudnak tenni.