Hódi Pamela szerint Berki új szerelme felrúgja a megállapodást

Vágólapra másolva!
A Női titkok Várkonyi Andinál március 8-i adásában a vendégek Doszpot Evelin, Tápai Szabina, Hódi Pamela és Kautzky Armand lesznek, akik a Life TV-n este tíztől gyereknevelési történeteket osztanak meg.
Vágólapra másolva!

Hódi Pamela a felvételen elmesélte, hogy az ötven-ötven százalékos gyerekfelügyeletet már megbánta, ez volt élete legnagyobb hibája. Hároméves koráig Natival szinte csak Pamela volt együtt, Berki egyáltalán addig nem tudott a lányával mit kezdeni. Pamela azonban nem érezte még magát rossz anyának, viszont Mazsi, Berki új szerelme harmadik félként felülírja a családi szabályokat... hogy miképp, a műsorból kiderül.

Life TV

Hódi azt is elmondta, hogy Natival minden nap összevesznek az öltözködésen, mert mindig az ovis ruháját akarja felvenni, bárhova mennek. Doszpot Evelin is megosztott pár családi titkot: "Nem vagyok a testi fenyítés híve, de megkaptam anyámtól a pofonokat, amiket megérdemeltem" – emlékezett. Külön alszanak férjével, Evelin a lányokkal fent az emeleten, míg Péter a földszinten.

Kautzky Armand szerint pofon nélkül is mindent meg lehet oldani, ő viszont attól szokott tartani, hogy nem jó apa. Tápai Szabina lányáról, Milláról mesélt, a gyerek még csak másfél éves, viszont rettentő rossz alvó, sokszor felébred, ezért Szabina vele alszik minden éjjel.