Egy színész szerint Charlie Sheen megerőszakolt egy 13 éves fiút

Charlie Sheen és Corey Haim a Lucasban
Vágólapra másolva!
Megjelent Corey Feldman dokumentumfilmje, amelyben az egykori gyereksztár az őt ért szexuális bántalmazásokról mesélt, de sorstársa, Corey Haim történetét is felelevenítette – szerinte az akkor 19 éves Charlie Sheen megerőszakolta a 13 éves gyereket 1986-ban.
Vágólapra másolva!

Los Angelesben hétfőn mutatták be a (My) Truth: The Rape of Two Coreys című dokumentumfilmet, amelyben Corey Feldman vallott arról, hogy őt és régi barátját, a 2010-ben meghalt Corey Haimet miként zaklatták Hollywoodban, amikor mindketten gyerekszínészek voltak.

Feldman többek között Charlie Sheent is megvádolta, szerinte a színész 1986-ban, a Lucas forgatásán megerőszakolta az akkor 13 éves Haimet.

Charlie Sheen és Corey Haim a Lucasban Forrás: 20th Century Fox

A vád nem először hangzott el, 2017-ben az egy évvel később meghalt színész, Dominick Brascia ugyanezt állította Sheenről, csak némileg árnyaltabban – Feldman pedig már korábbi önéletrajzi könyvében leírta a történetet, csak akkor még nem nevezte meg Sheent.

A mostani dokumentumfilmben mások is megszólaltak, akiknek Haim állítólag szintén mesélt az esetről, Sheen azonban a People-nek úgy reagált, hogy beteg, kitalált sztoriról van szó. Javasolta továbbá az újságíróknak, hogy kérdezzék meg Haim anyját, Judy Haimot, aki már 2017-ben a The Dr. Oz Show-ban is úgy nyilatkozott, hogy nem Sheen zaklatta a fiát, hanem pont a váddal előálló Brascia.

Corey Feldman a (My) Truth: The Rape Of Two Coreys premierjén Forrás: AFP/2020 Getty Images/Jerod Harris

Feldman a filmben közben azokat is megnevezte, akik állítólag őt molesztálták gyerekkorában, Jon Grissom színész mellett egykori ügynökét, Marty Weisst és egy nightclub tulajdonosát, Alphy Hoffmant is szexuális zaklatással vádolja.