Átérezzük egymás fájdalmát - hárman betegek az Exatlonban

Zozo Dorka Exatlon
Vágólapra másolva!
Viki, Bogi és Szandi betegeskedik, de nélkülük sem állt le a verseny, 10-4-re hozták a Bajnokok az előnyért folyó csatát. Az új fiúnak ma sem sikerült nyerni, pedig gyors, csak az ügyességi rész nem megy neki, még szoknia kell a játékot. Zalán sincs jó állapotban, de ő legalább versenyre jelentkezett.
Vágólapra másolva!

„Úgy tűnik, hogy a szörfözés nagyon feldobta a csapatot" – örvendezett Dávid a 10-4-es diadal után, ami viszonylag könnyen összejött. „A szörfözés volt az eddig legjobb élmény" - helyeselt Zozo vígan, és minden oka megvolt az örömre, mert a 10-9 után most jóval nagyobb fölénnyel sikerült nyerni.

„10-4-es eredmény... szárnyaltak a Bajnokok. Az ügyességi részre jobban ráéreztek. A pálya is sokat kivesz, és a végén még dobálni, rohangálni... ma jobban bírták a strapát" – elemezte a versenynapot Dave. Ádi szerint ezen a pályán tartalékolni kellett, mert erő kellett a végéhez is.

Zozo és Dorka öröme érthető az Exatlonban, mindketten remekeltek tv2

A kékek érthetően lelombozva elemezték a vereséget a huzatos faházban. „Átérezzük egymás fájdalmát" – vélekedett Viki, aki szerint nemcsak a jó energiák áramolnak a csapattagok között, hanem a rossz energiák is eloszlanak, azaz másokra is hatással van, ha valaki a honvágy, a vereség vagy más miatt levert.