Volt férjét, Fecsót támadja Luxus Vivien

Vasvári Vivien
Vágólapra másolva!
Kiborult volt férjére Vasvári Vivien, miután másfél éves gyereküket sörrel kínálta Fecsó, amiről videót is készített, és fel is töltötte azt közösségi oldalára. A realitysztár gyerekének apja védekezik, szerinte mindössze egy jó poénról van szó.
Vágólapra másolva!

Vasvári Vivien, az egykori luxusfeleség és volt férje ezúttal gyereknevelési kérdésben kapott össze. Egy internetre feltett videón látszik, hogy a gyerek belenyúl a söröspohárba, megízleli, és megállapítja, hogy sör van benne – a probléma az, hogy mindössze másfél éves.

Vasvári Vivien Forrás: Vasvári Vivien / Instagram

„Nem jó az, hogy egy alkoholos italt kóstoltat a gyerekkel, és Edward még többször mondja is az ital nevét. Ez nagyon rossz példa. Nem szeretném, hogy alkoholista legyen a gyermekem, aki már abban a korban van, hogy ő maga is tudja emelni a poharat, és véletlenül sem szeretném, ha ilyen italokat inna" – mondta a Borsnak Vivien.

„A gyerek ízeket kóstol, pont most van abban a korszakban, amikor kíváncsi, és a saját bőrén szeretné megtapasztalni, amit felfedez a világból" – válaszolta a volt férje.

Több sztárhírért klikk ide!