Kótai Mihály négyszáz bokszmeccsen nem kapott akkora ütést, mint most

Kótai Mihály
Vágólapra másolva!
Az Exatlonban javultak a Bajnokok, kevésen múlott a győzelem. Kótai Mihályt három nap után kiengedték a dominikai kórházból, de még nincs jó állapotban: mint mondta, egész pályafutása során nem kapott ilyen nagy ütést. Szédült, hányingere, agyrázkódása lett, gyógyszerekkel tömték.
Vágólapra másolva!

A TV2 sportreality-jében, az Exatlonban lényegesen jobb formát mutattak a pirosak, 7-7-ig volt nagy küzdelem, majd 9-8-nál volt esélyük, hogy a „hirtelen halál" döntsön. A legfiatalabb játékos, Dorka hármat ment, hármat nyert, és a legvégén is hidegvérrel teljesítette a pályát. Eddig öt versenynapból ötöt a Kihívók nyertek, de ma legalább szoros volt az állás. La Romana városba mehettek a nyertesek, ez az ország hetedik legnagyobb városa, 130 ezer lakossal. Sétálgattak a dominikai városka utcáin, fagyiztak, több nap elzártság után minden kimozdulás öröm lehet.

Kótai Mihály tv2

„Már nem volt akkora különbség, és nem bízzák el annyira magukat" – vélekedett a vesztes csapatnál Szandra. „Elhisszük, hogy van esélyünk, tudjuk azt, hogy képesek vagyunk nyerni" – bizonygatta a kamerának és önmagának Csollány Szilveszter, aki nagyot esett, de nem kell különösebb baja.

Kótai Mihály visszatérhetett a Bajnokokhoz,

mint mondta, négyszáz meccset bokszolt életében, de ez másféle sérülés volt. „Úgy telibe vágtam azt a vascsövet... a homlokommal találtam el. Így, erőből nekifutni valaminek... ez tíz pont! Viszont sok gyógyszert kaptam, a koordinációm nem százszázalékos. A kontroll eredményét várom, akkor eldől, mi lesz velem" – mondta a jó hangulatért felelős Kótai. Valószínűleg kihagyja a következő napot, de legalább van esély arra, hogy újra versenyezzen.