Eldőlt a luxusvilla sorsa az Exatlonban

exatlon
Vágólapra másolva!
4-4-ig volt nagy küzdelem, utána már nem volt sok esélye a pirosoknak. Az előzetesekből úgy tűnt, hogy Csollány Szilveszter megsérül a keddi adásban.
Vágólapra másolva!
tv2

Ha igaz az a tézis, miszerint az emberek a sporteseményeken a legtöbbször a gyengébbeknek drukkolnak, akkor a hétfői Exatlon előtt a tévézők százezrei a Bajnokoknak szurkolhattak, ugyanis kikaptak az első napon, a másodikon, majd a harmadikon is – ha az egymás elleni csatákat számoljuk, ott 8-0-ra. Ehhez képest biztató volt, hogy a negyedik adásnapon 4-4-ig szépen tartották magukat, de utána valami elromlott.

tv2

A pályán, gyorsaságban nem volt nagy baj, de ami a kékeknek bepattant, a pirosaknak kifelé. Ha egyszer-egyszer ilyen előfordul, az belefér, véletlen, szerencse, de ha ez rendszeres, akkor már inkább a célzás pontosságáról lehet szó. 8-4-ről még fel lehetett volna állni, de Adu Laci leverte Zozót, ezzel már 9-4 lett, elúszni látszott a villa. És így is lett, a vége sima 10-4, a Kihívók maradtak a medencés bérleményben: sokaknak eszébe juthatott az első Exatlon, ahol szintén nagyon erősen kezdtek a kékek, olyan harcosokkal, mint Kása András, Szabó-Thomka Hanna, Salander Dorina.

tv2

A Bajnokok a délutáni-esti elemzésükben arra jutottak, hogy a kékek csak elfáradnak egyszer fejben, és onnan verhetőek lesznek, a Kihívóknál pedig értelemszerűen jobb volt a hangulat, még Alexandra és Tímea is elásta a csatabárdot.

A hétfői epizódból nem derült ki, hogy van a kórházban Kótai Mihály, aki csúnyán beverte a fejét két nappal korábban. Őt agyrázódás gyanújával tartják benn, de a pirosak újra aggódgatnak, mert az előzetes szerint Csollány Szilveszter hatalmasat esett – ez viszont csak a keddi adásban lesz látható.