Egy embert feláldoztak az Exatlonban, nehezen bírja

Vágólapra másolva!
10-7-re nyerték a napot a Bajnokok, Zsolt négyből négy meccset hozott, Szandi háromból hármat bukott a TV2 vetélkedőjében. 
Vágólapra másolva!

A keddi napot nem vették elég komolyan a pirosak, vagy a kékek szedték össze magukat, de a Kihívók simán nyertek, igaz, a jutalmul elnyert karaoke-estnek már kevésbé örültek. Szerdán már az „előny" volt a tét, eddig mindig abból a csapatból esett ki ember, amely az előnyjátékot elbukta. „Ez egy nagyon fontos 10-7-es győzelem volt" – jelentette be Mórádi Zsolt, aki megint vezér tudott lenni, négyből négy futamot hozott.

Zsolt remekelt most is TV2

Feljavult Dávid, viszont Kocsis Alexandra továbbra sem remekel: kétségkívül nagyon csinos sportolónő, de gyatrán, sőt, tragikusan dob, rajta most három futam ment el. Szandi ennek megfelelően a medencés villa kertjében gyakorolgatott szorgosan, dobált, hátha jobb lesz a technikája. Ez ilyen játék: hiába ver rá valaki ellenfelére 10-20 másodpercet, ha a végén nem dob ügyesen, csak a vereségeket gyűjti, a csapattársak szánakozó pillantásai mellé.

TV2

Kék bánat

„Nem ment a játék, van ilyen. Ha nem tudunk győzni holnap, búcsúzunk valakitől pénteken"- summázta Zalán. „Jobban kell koncentrálunk, meg kell csinálni" – lelkesítette önmagát Viki. Flóri megsérült ugyan, de ment tovább, nem rajta múlott ez a vereség.

Dave is lógatta az orrát: „Gyakorolgatom ezt a játékot, kiviszem a legerősebbet. Ha én pontot hozok, az majdnem ajándék. A beilleszkedésen van itt a hangsúly... ez lett volna az első feladatom. Senki nem szeret kirekesztett lenni" – motyogta. Ő már lélekben csomagol, mint mondta, neki rossz a statisztikája, úgyhogy biztos párbajozik, ha csütörtökön kikapnak.

Számkivetett lett az új fiú, Dave TV2

Dave-et feláldozták a kékek, ezt észrevették a Bajnokok is, elemezték a nyilvánvaló helyzetet. Úgy látják, „nem annyira fair, ahogy beszélnek vele, vannak beszólogatások", a fiatal srácnak pedig gyakran kell a legerősebb rivális, Zsolt ellen mennie. Így sok a veresége, rossz a statisztikája, elfogyott a kevéske önbizalma is. Ha párbajra kerül, így nem lesz könnyű bennmaradnia.