Börtönbe került a pedofíliával vádolt sorozatszínész

Vágólapra másolva!
Stoney Westmoreland börtönben várja, hogy újra szabadlábon védekezhessen, megsértett több szabályt.
Vágólapra másolva!

A színész, akit olyan sorozatokban láthattunk, mint a Las Vegas, az Odaát, a Miami helyszínelők, a Dr. Csont, a Médium, az Andi Mack, a Botrány, az NCIS, a Született detektívek, nagy bajban van ismét, mert szabadlábon védekezve is megsértett több előírást, szabályt. Nem adta le időben digitálisan tárolt képeit, videót, és a felügyelők kétszer is tettek kísérletet, hogy lakótársa szobájába bejussanak, de nem sikerült. Pénteken Salt Lake Cityben előállították, jelenleg börtönben várakozik, de hamarosan kiengedik, és márciusban jön a tárgyalás.

IMDb

Mint korábban írtuk, a vád szerint 48 éves Westmoreland egy randi applikáción környékezett meg egy fiút, aki a fotója alapján láthatóan kiskorú volt, szexuális aktusra invitálta – csak épp egy Salt Lake Cityben dolgozó nyomozó figyelte az eseményeket, és lecsapott a környéken forgató színészre.

Megtörtént a vádemelés is, eszerint a férfi megáról küldött meztelen fotókat a fiúnak, cserébe pedig ugyanilyen képeket kért tőle. A szállodába tervezett találkozó végül elmaradt, mert addigra lekapcsolták a rendőrök.