Bódi Sylvi megtalálta az eltorzult, gumilabda mellű, szilikonos nőket

Bódi Sylvi
Bódi Sylvi
Vágólapra másolva!
Bódi Sylvi egy hosszú posztban fejtette ki, hogy szerinte nagyon rossz irányba halad a világ, egyre többször fut bele olyan fiatal lányok képeibe, akik teljesen átszabatták az arcukat vagy a testüket.
Vágólapra másolva!

A modell nem érti azt az "átalakuló show-t", amit a közösségi oldalakon lát, szerinte tele van az Instagram olyan fiatalokkal, akik kés alá fekszenek, mert nincsenek kibékülve magukkal.

"Észrevettétek, hogy egyre több Kim Kardashian, Angelina Jolie van az Instan és az utcákon is? Sajnos én most nem csak a felnőtt nőkről beszélek, hanem fiatal, szinte tinikorú lányokról. Rossz irányba megy a világ... Ezt látják az Instán és egyéb közösségi oldalakon, és beállnak a sorba ahelyett, hogy megőriznék az egyéniségüket, egyediségüket. Vajon ezek a lányok miért akarnak máshoz hasonlítani, amikor megadatott az a lehetőség számukra, hogy önmaguk lehessenek? Hozzák ki magukból a legjobbat, szépüljenek, csinosodjanak. Ez oké" - írta oldalán.

"De miért van szükség arra, hogy minden porcikájukat szétműtessék, megváltoztassák?! Pisze orr, felfújt száj, gumilabda mellek, 'pohár megáll rajta' popsik... Egy kaptafa mind. Egyesek annyira belendülnek, hogy teljesen elvesztik a realitásérzéküket... Egyre nagyobbra pumpáltatják fel a szájukat, egyre nagyobb szilikont tetetnek be a mellükbe" - írta.

"Állkorrekció, járomcsont környékére töltés... Minden legyen, csak önmaga ne, és minél jobban hasonlítson X-hez vagy Y-hoz. Miért jó ez? Mit ad nekik ez? Ettől kerül egyensúlyba a lelkük? Ettől fogják magukat elfogadni és szeretni? Ha így van, akkor miért nem látszanak tényleg boldognak ezen beavatkozások után? Hol van ennek a vége?

A teljesen eltorzultaknak miért nincs a környezetében valaki, aki szól neki, hogy ne essen túlzásokba, ne csináljon magából bohócot, álljon le, mert tíz év múlva le fog szakadni az arca? A férfi, aki egy ilyen csajt választ magának meg csak csodálkozik, hogy közös gyermekükben nem látja anyja szép vonásait..." - fejtegette.

Hosszú bejegyzésében arra is kitér, hogy érdekelné a férfiak véleménye is a témában, sőt, arra is kíváncsi, hogy a plasztikai sebészek számára hol a határ, és ők miért nem figyelmeztetik a pácienseket, ha azok túlzásba esnének.