A Jóbarátok-sztárnak nem pénz, hanem kreatív ötlet kell

Friends Cinema TV series HORIZONTAL
Friends Matt Le Blanc Lisa Kudrow David Schwimmer Jennifer Aniston Matthew Perry Courtney Cox-Arquette
Vágólapra másolva!
A legendás szituációs komédia feltámasztása továbbra sincs napirenden.
Vágólapra másolva!

David Schwimmernek, az egykori Rossnak nem pénz, hanem kreatív ötlet kell, erről beszélt a minap egy interjúban. Néha felröppen a hír, hogy folytatnák a sorozatot, de nagyon sokba kerülne: Jennifer Aniston részenként már kétmillió dollárt kap a The Morning Show-ért (2019-es sorozata), hasonló gázsira számíthatna egy Jóbarátok-folytatás esetében.

Mivel a hatfős színészcsapat már 20 éve is kiállt azért, hogy mindenki ugyanazt a fizetséget kapja, hatszor kétmillió, azaz 12 millió dollár menne el epizódonként csak a hatok gázsijára (16 évvel ezelőtt kaptak 1-1 milliót hetente). Ott még ott van egy százfős stáb, az írók, a rendező, a díszlet, a promóció és minden más költség: a vége húszmillió lenne epizódonként, pedig igencsak sok, roppant kockázatos egy szitkom-részért.

Forrás: Origo

Schwimmer arról is beszélt, hogy nemrég volt egy találkozójuk Courteney Coy otthonában, amúgy mindenki másfelé jár, családdal van együtt, más munkái vannak, és a társaságon belül is vannak erősebb-gyengébb kapcsolatok. „Én szerintem legközelebb Matt LeBlanc-hoz vagyok. Én vagyok amúgy az egyetlen, aki New Yorkban él" – summázta. A Jóbarátok folytatása pedig nem a pénzen múlik: mint mondta, semmiféle igazán izgalmas, ötletes tervet nem tett elé senki.