Nagy a riadalom, kiszállt az egyik Kardashian lány

2019 E! People's Choice Awards USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County CITY Hollywood Santa Monica Arts Culture ENTERTAINMENT Editorial EVENT RED CARPET ARRIVAL Attending Celebrities CELEBRITY Posing VERTICA
SANTA MONICA, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - NOVEMBER 10: Sisters Kim Kardashian West, Kourtney Kardashian and Khloe Kardashian arrive at the 2019 E! People's Choice Awards held at Barker Hangar on November 10, 2019 in Santa Monica, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Kourtney Kardashiannek elege lett, kiszáll a családi valóságshow-ból – legalábbis ezt mondta a legutóbbi adásban.
Vágólapra másolva!

Kourtney Kardashian már korábban jelezte, hogy a filmezés helyett szeretne több időt tölteni három gyerekével, nemrég pedig a testvéreivel, Kimmel és Khloéval is összeveszett, miután nem volt hajlandó a magánéletéről mesélni közös valóságshow-jukban, a Keeping Up with the Kardashians-ben.

A realitysorozat legutóbbi epizódjában egy wyomingi kirándulás alkalmával szintén volt vita, ami azzal zárult, hogy Kourtney ismét kijelentette: nem akar többet forgatni.

Balról jobbra: Kim, Kourtney és Khloé Kardashian Forrás: NurPhoto/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

"Ha mindenki így viselkedne, mint te, egyáltalán nem is lenne show" – mondta Kim, mire Kourtney így válaszolt: "Három gyerekem van, ami nekem sokkal fontosabb, mint a show. Miért kell ezt huszonötödjére is elmondanom? Nem fogom meggondolni magam. Eljutottam arra a pontra, hogy nem érzem boldognak magam. Az élet rövid, ez a show nem minden."

"Szünetre van szükségem. Nem akarok többé forgatni" – zárta le Kourtney a beszélgetést, de miután az ominózus rész a tizenhetedik évad záró epizódja volt, elképzelhető, hogy az egész csak egy fogás a nézők érdeklődésének fenntartására.

A sztárvilág híreiért kövesse Facebook-oldalunkat!