Folytatódhat a Szomszédok, de egy szereplő elzárkózik

Szomszédok, Fehér Anna, Alma
Vágólapra másolva!
Horváth Ádám rendező egykori munkatársa, Bujtás János, most elhatározta, hogy folytatja a teleregényt.
Vágólapra másolva!

"A Szomszédok a valaha volt legkedveltebb és legnézettebb sorozat. Magyarországon nemcsak az idősek, hanem a fiatalok is ismerik Pásztor Erzsit, vagyis Janka nénit, vagy Trokán Pétert, pontosabban Jánost, az erdészt.

hisz nem tudunk úgy nézelődni a neten, hogy ne lássunk egy-egy szomszédos viccet vagy reklámot" - mondta a Borsnak Bujtás, aki hajdan technikai rendezőként, rendezőként dolgozott Horváth mellett. Tegyük hozzá, valóban 2-3 millió ember nézte, de akkoriban egy tévécsatorna volt, az internet nem létezett, így nem volt valódi ellenfele a Szomszédoknak.

MTV

Szerinte a főbb szereplők közül szinte mindenki vállalná, hogy részt vesz a folytatásban. Az egyik kivétel Ábel Anita, akit gyerekszínészként épp Bujtás hozott be a sorozatba.

Szavazzon!

Folytatódjon a Szomszédok?

20 éve búcsúztak

Idén lesz 20 éve, hogy véget ért a Szomszédok, a magyar televíziózás egyik nagy klasszikusa. Ma már sokakat megmosolyogtat, a tempó nem épp 2019-es, a sok dialógus banálisnak hat, és nagyon retró, ennek ellenére mégis valamilyen szinten az akkori kor lenyomata, és sok ismert színész bukkant fel benne, jóformán a fél szakma megjelent kisebb-nagyobb szerepben.

Ábel Anita ebben a sorozatban nőtt fel, itt mesélt róla hosszabban.