Új, bikinis, tengerparti képeket mutatott Bódi Sylvi

Bódi Sylvi
Vágólapra másolva!
A Fülöp-szigeteken telel Bódi Sylvi, a természetben érzi a legjobban magát.
Vágólapra másolva!

A modell nem szereti a nyüzsgő nagyvárosokat, inkább a természetben van otthon. „Egyszerű, puritán körülmények között élek gyakorlatilag a dzsungel közepén egy olyan bungalóban, aminek nincsenek falai, csak teteje. Ha a 2. képbe belezummoltok, akkor ott a pocimnál láttok egy kis bungalót. Na, ott lakom. Kint van a lepedőm is" – írta a képe mellé.

„Világítás jelenleg nincsen a bungalóban, az elektromos hálózat kialakításához még várják a villanyszerelő önkénteseket, de vizem van, mert az esővizet összegyűjtik, így hidegvízzel tudok zuhanyozni... Körülöttem a természet és az élővilág.

, s kezdem a napomat a japán edzőgyakorlataimmal, majd ellenőrzöm Jessica reggeli készítését a konyhában. Utána elmegyek szemetet szedni. Délelőtt átbeszéljük Jessicával, hogy mi lesz az aznapi ebéd, majd amikor eljött az ideje, akkor együtt elkészítjük azt" – tájékoztatta követőit.

Ebéd után csendes pihenő, majd időjárás függően igyekszik minden nap szörfözni is egy kicsit. „Az itt a hullámok mellett azért is nagy élmény, mert

Nincs olyan alkalom, hogy ne futnék velük össze a hullámok lovagolása közben. Irtó cukik! Korán fekszem, a tenger morajlására, a hullámok és a dzsungel hangjaira alszom el. Tudom, hogy sokan nem vállalnák be ezt a komfort mentes életet, de én nagyon jól érzem benne magam" – írta.