Félmeztelen fotózáson nézte meg Mihalik Enikőt szerelme édesanyja

Mihalik Enikő Elképesztően dögösek voltak a magyar modellek a divathetek kifutóin
Mihalik Enikő
Vágólapra másolva!
New York lett a második otthona, de igazán sok barátja nem lett kinn. Világsztárokkal gyakran összefut, de néha magányos, ilyenkor sokat telefonál haza. Elmesélte azt is, hogyan ismerte meg párját.
Vágólapra másolva!

Törékeny léleknek tartja magát Mihalik Enikő, akinek mindig biztatásra van szüksége, akinek külföldön a családja és a barátai hiányoznak. és gyakran hívja anyukáját támogatásért – ilyenkor vagy azt kapja válaszként, hogy „ne hisztizzen" vagy azt, hogy „meg tudod csinálni".

Sony Max

„Egy igazi női lélek vagyok, akivel mindig foglalkozni kell. Persze van bennem egy hatalmas mértékű önállóság, mert 15 éves korom óta minden munkámra egyedül utazom, idegen városokban kellett eligazodnom. Emellé egy pici magány is társul, ezért van, hogy hívom a családomat,a barátokat" – mesélte.

Nincs sok barátja kinn

Londonban, Koreában. sok helyen járt, de sokszor szinte sírva rohant haza, akkora honvágya volt. New York más, ott vett ki saját lakást, most már az amerikai világváros lett az otthona. „Egy sziget Amerikában. Senki nem odavalósi. 12 év New York után meg tudom számolni egy kezemen azokat az embereket, akikre tudok számítani" – közölte.

Sony Max

Pályája elején tudta, hogy kik a legnagyobb modellek, a legjobb fotósok, a legmenőbb ügynökségek, csodálattal nézte a sztárokat, ha találkozhatott velük. Azóta ő is befutott. „Volt, hogy Madonna mellett ültem egy divatbemutatón, Goldie Hawnnal egy asztalnál" – újságolta. Jay Z elment a bulijára, és az utolsók közt távozott.

Honnan ismeri a barátját?

Barátjáról is mesélt: „A divatszakmában dolgozik. Egy magazin vezetője. Édesanyja a francia Vogue főszerkesztője volt, vele sokat dolgoztam. A férjével indította a magazint, ő visszavonult, a fia vette át a pozíciót. Tíz éve ismerem Vlagyimirt, de eleinte csak évente egyszer láttam. Úgy hét évvel az ismerkedés után jöttünk össze."

Félmeztelen fotózásokon is látta őt párja anyja, egy éve összeköltözött a barátjával, erről is mesélt Lovász Lászlónak a Lakástalkshow-ban. Adás ma este a Sony Maxon.