A börtön után jól bírja a közmunkát a Született feleségek sztárja

FELICITY HUFFMAN Episodic
AMERICAN CRIME - “Season Three: Episode Two” - While Luis finds himself sinking further into servitude on the farm, Isaac tries to protect Coy from abusive conditions in the fields. Meanwhile, Jeanette begins to wonder if her family is down-playing a trailer fire, which killed a number of their undocumented workers. Kimara tries to transition Shae from being an underage victimized prostitute to sustaining herself as she tries to convince Shae to testify against her former pimp, on "American Crime" SUNDAY, MARCH 19 (10:00-11:00 p.m. EST), on The ABC Television Network. (ABC/Nicole Wilder) FELICITY HUFFMAN
Vágólapra másolva!
Felicity Huffman előbb letöltötte fogházbüntetését, majd nekilátott a közmunkának. Ezzel is majdnem végzett, mosolygós hangulatában fotózták.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, Felicity Huffmant a pénzbüntetés és a közmunka mellett 14 nap letöltendő fogházra is ítélte a bíróság, amiért megvesztegetett egy egyetemi tisztviselőt, hogy hamisítsa meg a lánya felvételi eredményeit. A kaliforniai Dublin női börtönében - ahol nagyjából 1200, kevésbé veszélyes elítéltet tartanak fogva – letudta ezt a büntetést, pontosabban csak 11 napot, de maradt neki még 250 óra közmunka.

Forrás: ABC

Ezt november elején megkezdte Los Angelesben, egy alapítványhoz került. Az első napokban egyszerű farmernadrágban, fekete pulóverben segédkezett, smink nélkül, napszemüvegben lépett utcára, hátrakötött hajjal - senki meg nem mondta volna, hogy hollywoodi sztár sétál az utcán. (A fotósok elől azonban nem tudott elbújni, volt, hogy lekapták, amikor férje, William H. Macy szállította egy Porschéval, hogy találkozzon egy hatósági személlyel.)

Legújabb képén (itt látható) Felicity Huffman más felettébb jókedvű, garbóban, kibontott hajjal, farmerban megy az utcán, széles vigyorral. Az 56 éves színésznő jótékonysági programokon vesz részt, és fiatal, női hajléktalanokat segít. Egyik lánya, a 17 éves Georgia szintén ennél az alapítványnál önkénteskedett korábban.