Gáspár Bea hisztérikusan vitatkozik MC Hawerrel

2019.12.02. 21:01

Újabb hisztérikus belviszály a hazai celebvilágban: MC Hawer és Gáspár Bea kapott össze.

Mint írtuk, súlyos karambol után van a Gáspár család, frontálisan ütköztek egy szabálytalanul közlekedő autóval, két totálkár lett a vége. Mc Hawer rossz pillanatban próbált poénkodni a megviselt állapotban lévő Gáspárékkal, amikor azt írta a neten, hogy alighanem a „Gá-Sparba" siettek.

A nem túl épületes szóviccre hisztérikusan reagált Gáspár Bea, aki egy videóban ordibálva mondta a magáét: „Háttérbe van szorítva, mint celeb, mint Mc Hawer barátunk. Te öt perc hírnévért kiírod azt, hogy Spar! Ne féljél, a Spar ne fogja az alkoholfogyasztásodat támogatni! Az volt a szándékod, hogy a Spar majd valamilyen alkoholmennyiséget rádruház... Tőled, Mc Hawer mást vártam, de aki az alkoholizmus rabja, mást ne várjon az ember!" – kiabálta ingerülten.

Mc Hawer gyenge vicce rosszkor jöttMc Hawer

A muzsikust, aki keményen ivott, de állítja, hogy hosszú ideje tiszta, megbántották ezek a szavak, de az is, hogy celebként emlegették. „Kedves Bea! Én elhiszem, hogy lelkiállapotod instabillá vált és emiatt butaságokat beszélsz. De. Ez nem jogosít fel arra, hogy más embert becsületében megsérts. Azt mondod e videóban, hogy bántott téged egy Gá-Sparos poszt. Hidd el, nem rosszindulatból raktam ki, hanem viccnek szántam. Elismerem, máskor poén lett volna, jelen esetben azonban nem volt az. Ahogy felébredtem rögtön töröltem is. De mégis láttad. Figyi. Le CELEB-ezel engem? Komolyan?A celeb szó jelentése a tartalom nélküli hírességekre vonatkozik. Ezt rám nem lehet mondani, mert van mögöttem 25 év zenei tartalom" – írja MC Hawer, aki azt vallja, hogy ő egy gyógyult alkoholista.

Friss