Sokáig csúfolta Dér Henit a vőlegénye, elege lett

Dér Heni
Vágólapra másolva!
Fiona volt a cseppet sem kedves beceneve, aki egy nagydarab, tenyeres-talpas lény. Ez a Női titkok Várkonyi Andinál című műsorból derül ki, december 1-jén, vasárnap 22 órakor lesz adásban. A vendégek Dér Heni, Nagy Réka, Hódi Pamela, Schönekker László lesznek.
Vágólapra másolva!

Dér Heninek voltak nehéz periódusai, de ma már elég magabiztos: „Ha ideállítanátok tíz szépségkirálynőt és engem, majd végigvonulnánk, és a férfiaknak választania kellene három nőt, én teljesen biztos vagyok abban, hogy benne lennék az első háromban. Hogy miért? A kisugárzásom miatt, mert én úgy mennék ki, ahogy" – vélekedett az énekesnő.

Life TV

A gazdag férfiak is szóba kerültek. „Egyébként, ha a kisugárzást tanítani lehetne, akkor a férfiak által kellene oktatni. Mivel úgy el tudja adni magát némely férfi a pénztárcájával, hogy teljesen mindegy, hogy hogyan néznek ki."

Fiona besokallt

Dér Heni szerint nem a súly a lényeg. „Ha a pasim egy nagyon jó pasi volt, de később meghízik, nagy mackó lesz és próbálom elküldeni edzeni, de valahogy nem sikerül fogynia, akkor én ugyanúgy szeretni fogom és el fogom fogadni úgy, ahogy van" - magyarázta.

Life TV

Ennek ellenére ő nem hagyta el magát, nagyon sokáig a volt vőlegénye Fionának hívta, és emiatt kezdett el keményen edzeni. Fiona hercegnő a Shrek William Steig 1990-es tündérmeséjének, valamint a belőle készült animációs film egyik főszereplője, egy nagydarab lény.

Life TV

„Rendszeresen kapok visszajelzést a testemmel kapcsolatban, mint pl. férfias vagyok, úgy nézek ki, mint egy transzvesztita. Igen... ez valóban így van. De tudom, hogy ezt optikailag hogyan tudom csalni, hogy ne legyek ennyire maszkulin. (...) Amúgy meg ne ideálokhoz akarjunk hasonlítani, hanem saját magunkból próbáljuk meg a maximumot kihozni" - vélekedett. Bővebben vasárnap este 10-kor a Life TV-n.