Hódi Pamela részletesen beszámolt szexuális életéről

Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
Frusztráció miatt a szexuális élete nem tökéletes, sötétben szereti és behúzza a hasát is. Ez a Női titkok Várkonyi Andinál című műsorból derül ki, december 1-jén, vasárnap 22 órakor lesz adásban. A vendégek Dér Heni, Nagy Réka, Hódi Pamela és Schönekker László lesznek.
Vágólapra másolva!

A műsorból kiderül, hogy Hódi Pamela, amióta szült, pár pluszkilóval küszködik, amit nem tud leadni. Pedig terhessége előtt elégedett volt a testével, bár a mellét akkor is megcsináltatta.

Hódi Pamela Forrás: Life TV

Várkonyi Andi elmesélte, hogy nem hajlandó egy számmal nagyobb ruhadarabot megvenni, inkább addig nem vesz új ruhát, míg le nem adja a plusz súlyt. Nagy Réka pedig sokat volt modellek között, ott találkozott egy olyan lánnyal, aki mindössze napi egy almát evett azért, hogy vékony tudjon maradni.

Nem tökéletes a szex

Hódi Pamela a szexről is beszél majd az adásban „Kihat az intim életemre, ha a külsőmmel nem vagyok rendben. Emiatt egy csomó dologra figyelek, például arra, hogy behúzzam a hasam, lehúzzam a redőnyt. Mindezt azért, mert igen... ott van a narancsbőr, ott a hurka. Ezért nem tudom elengedni magam teljesen egy légyottnál. Ezért nem vagyok olyan bújós, cicás... Emiatt a frusztráció miatt a szexuális élet nem tud tökéletessé válni. De ezen nekem kell dolgozni" – vélekedett.

Kapcsolatuk elején Bencénél zavarta, hogy alacsony. „De most már nem érdekel, hogy valamelyik oltári nagy tűsarkúmat nem tudom felvenni" – tette hozzá. Részletek vasárnap este 10-kor a Life TV-n.