Exatlonosok és Ázsia Expresszesek jönnek a TV2 új műsorában

Bódi Sylvi
Vágólapra másolva!
A Catch!-ben a kommentátor Gundel-Takács Gábor, a műsorvezető Ördög Nóra. Star vasárnap 18.50-kor a TV2-n.
Vágólapra másolva!

A fogócska szabályain alapuló játékban négyfős csapatok küzdenek meg egymással a Catch! arénájában, hogy gyorsaságukkal és ügyességükkel a legjobbak közé kerüljenek. A színtér egy gigantikus aréna, Magyarország legmodernebb stúdiótechnikájával.

Bódi Sylvi tv2

Több száz intelligens lámpa, szoftvervezérelt rendszerek, na és egy pálya, ahol minden vasárnap 16 versenyző küzd a 10 millió forintos fődíjért. A kommentátori fülkéből is tökéletesen látszik a 15x15 méteres küzdőtér, amelyen folyamatosan cserélődnek az akadályok.

Linczényi Márkó tv2

A sportolók több ezer kalóriát égetnek el egy este alatt, hisz hatalmas sebességgel kell futniuk, ugraniuk vagy épp mászniuk. Az egyik legfélelmetesebb látvány a csaknem 20 méteres függőleges pálya, ami közelebb viheti a csapatokat a célhoz: a Catch! 2019-es bajnoki címéhez.

Sok ismert név lesz

A műsorban olyan ismert médiaszemélyiségek és sportolók tűnnek fel, mint Bódi Sylvi, Kammerer Zoltán, az Exatlonból ismert Gyarmati Panka, Rákóczi Reni, Esztergályos Patrik, Gelencsér Timi, Jóni Máté, Mischinger Péter, Szabó-Thomka Hanna, Provoda Jodes, Huszti Kata, az Ázsia Expressz-szereplő Csuti, Richter József cirkuszigazgató, Száraz Dénes színész, Kisó műsorvezető, Linczényi Márk zenész.

Játék, de komolyan veszik

Ördög Nóra nagyon szerette a forgatást: „Én nagyon izgultam, de vicces is volt, sokat röhögtünk. A fogócska egy izgalmas játék! Kőkemény küzdelem van... persze játék, de véresen komolyan" – mesélte a Mokkában.

tv2

Gundel Takács Gábor szerint mindenki visszamehet egy picit a gyerekkorba. „Pont olyan, amikor a gyerek játszanak. Van izgalom, van verseny, nevetés, pacsizás, duma is, egyszóval van egy gyerekkori fílingje... Kammerer Zoli foglalta össze jól: ez egy játék... de nyerni akarunk!" – emlékezett vissza derűsen.

Négyfős csapatok mérkőznek meg a Catch! hatalmas arénájában, hogy pontokat gyűjtve bekerüljenek a döntőbe, majd hazavigyék a 10 millió forintos fődíjat. A nagyszabású produkció háziasszonya Ördög Nóra, műsorvezető-riportere Petur András (Sport TV), kommentátora pedig Gundel-Takács Gábor. A Catch! - Úgyis utolérlek! vasárnap 18.50-kor a TV2-n lesz látható.